• Betaalbaar, veilig en privacy gegarandeerd.

 • Totem presenteert The Bobbi.

  Totem heeft een eigen wearable ontwikkeld, 1-lead ECG en 9-assen beweging. Maar is al zo veel technologie, wat kan Totem daar aan toe voegen? Technologisch voegen we weinig toe, er zijn veel mooiere en completere oplossingen te krijgen in de markt. Maar waar andere systemen gesloten zijn, gericht op het verkrijgen en verkopen van data, waar privacy altijd een vraag is, heeft Totem gekozen om opensource te gaan. Volledige transparantie over de onderdelen, de kosten, de software en vooral de data. De Bobbi, de naam die we onze wearable hebben gegeven,

   

  Er zijn wearables genoeg, maar er is geen enkele volledig opensource. Er is ook data genoeg, maar zo maar toegang tot alle ruwe data, dat is lastig. Er zijn genoeg privacy claims te maken, maar als je data eenmaal "weg" is, dan heb je daar weinig aan. Daarom is in 2015 het project Totem Open Health gestart. Het eerste product was een volledig opensource bewegingsmeter, anderhalf jaar later hebben we de Bobbi (een vernoeming waar we het over een koffie over kunnen hebben). De Bobbi is ontwikkeld met steun van onder andere het SIDN Fonds, waarvoor nogmaals onze dank.

   

  De Bobbi is een opensource wearable, meet beweging over 9-assen en met 2 patches geeft het een 1-lead ECG. De Bobbi is een open systeem, dat vrij en onafhankelijk onderzoek mogelijk maakt. De Bobbi is opensource, we zijn eerlijk over de kosten, de data en eigenaarschap. De Bobbi is de perfecte tool voor conceptontwikkeling in de zorg. Betaalbaar, veilig en privacy gegarandeerd.

   

  Wil je met de Bobbi aan de slag? Vul onderstaande formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug om de opties te bespreken.

   

 • Wil je meer weten over de mogelijkheden met de Bobbi

 • Specificaties

  ElectroCardioGram (ECG) with:

  - Heart Rate Variability (HRV)

  - 2 leads

   

  MEMS: LSM9DS1

  3-axis accelerometer +- 16g

  3-axis gyroscope +- 2000 o/s

  3-axis magnetometer +-16 Gauss

  Temperature sensor (accuracy of 0.1 oC)

   

  Microcontroller: ATSAMD21

  16kB usable RAM

  Bluetooth Low Energy (BLE 4.0)

  MicroSD card slot.

  AAA Battery

   

  Access to raw data (.csv or .txt file: use in excel, matlab etc.)

  Privacy by design (data only stored locally – possible to send data (real-time) via bluetooth.

  Open (source) hardware.

  Up to 500 Hz sampling frequency (limited to +- 200 when streaming data with BLE).

  All Posts
  ×